Termeni și condiții de achiziție a biletelor electronice

Teatrul Naţional Mihai Eminescu este o instituţie publică de cultură de interes local, având ca principal obiect de activitate realizarea de producții artistice, constând în spectacole de teatru din dramaturgia națională și universală, spectacole și evenimente cultural artistice cu scopul promovării actului de cultură.

Faptul acceptării la plată a cardurilor MasterCard şi VISA în cadrul Magazinului electronic www.tnme.md permite Cumpărătorului asocierea experienţei de cumpărare în cadrul acestui Magazin cu experienţa de achitare cu card. Magazinul electronic www.tnme.md respectă Regulile sistemelor internaţionale de plăţi prin afișarea pe site a siglei „Verified by Visa®”, și „MasterCard® SecureCode™” precum și mărcile de acceptare oferite de către Bancă, atât nemijlocit la efectuarea Tranzacţiilor de plată, cât şi de alte aspecte ale activităţii Magazinului electronic, care sunt reflectate în prezentele Condiţii comerciale. www.tnme.md – este un magazin on-line care oferă spre vânzare bilete pentru evenimente cumpărătorilor înregistrați pe site, în schimbul achitării acestor bilete on-line cu card-ul bancar.

 1. Securitatea datelor cu caracter personal

Site-ul www.tnme.md, colectează, prelucrează și utilizează datele cu caracter personal ale clienților. Aceste date vor fi colectate pe baza consimțământului clientului și se vor baza pe cerințele legale de furnizare a serviciilor solicitate. Compania www.tnme.md prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu prevederile legislației și în conformitate cu Politica de confidențialitate.

 1. Serviciul suport

www.tnme.md oferă clienţilor săi Serviciul suport la numărul de telefon 022 221177. Zilele de lucru a Serviciului suport marţi – duminică (luni zi liberă) , orele de lucru 09.00- 19.00.
Serviciul suport oferă consultarea clienţilor cu privire la serviciile oferite de Magazinul electronic, modalităţile de plată, de livrare şi revocare a Operațiunii de plată /Tranzacţiilor practicate. Serviciul suport este obligat să primească de la Cumpărători reclamaţii, să asigure informarea acestora cu privire la statutul procesului de investigaţie a reclamaţiilor, şi, după caz, să asigure investigarea reclamaţiilor.
Prin achiziționarea biletului/biletelor electronice (e-ticket) de pe site-ul nostru, Cumpărătorul este de acord cu toate Condițiile și Regulile enumerate mai jos.

 1. Cum cumpărăm? Tehnologia efectuării cumpărăturii

3.1. Biletele comandate pot fi plătite online cu ajutorul unui card de credit sau de debit valid, dar nu mai mult de 30 minute înainte de eveniment. Aveți 15 minute să plătiți aceste bilete. În caz contrar, locurile alese vor fi eliberate.
3.2. Biletele rezervate online pot fi plătite la casa de bilete în decurs de 48 ore, dar nu mai mult de 24 ore înainte de eveniment. Altfel, rezervările sunt anulate. În ziua evenimentului rezervările nu sunt disponibile.
3.3. Biletele se emit exclusiv în urma efectuării plății.
3.4. Cumpărătorul se înregistrează pe site-ul oficial al Teatrul Naţional Mihai Eminescu prin formarea contului personal. În procesul înregistrării, cumpărătorul indică numele, prenumele, adresa de e-mail și parola.  Astfel, cumpărătorul va primi o notificare de înregistrare pe site-ul www.tnme.md la adresa de e-mail.
3.5. Cumpărătorul, efectuând înregistrarea, prin apăsarea butonului corespunzător este de acord să respecte condițiile și termenii comerciali ai site-ul www.tnme.md.
3.6. Sistemul automatizat al site-lui oferă cumpărătorului lista denumirii spectacolelor, afișând disponibilitatea biletelor. Vizavi de denumirea spectacolului este afișat butonul “Cumpără bilet”, la o anumită dată și oră. Selectând în schema sălii locul/locurile dorite, cumpărătorul va indica informația aferentă datelor personale, după care se va genera Comanda. După finalizarea rezervării este necesar ca cumpărătorul să efectueze clic pe butonul “Modalitate de plată”. Click pe ‘CONTINUA’ pentru a continua pe platforma de plata securizată.
3.7. Dacă biletele cumpărate vor fi revîndute sau transferate în scopul obținerii de avantaje materiale de către o terță persoană neautorizată, Teatrul Naţional Mihai Eminescu poate refuza participarea deținătorilor
biletelor la eveniment.
3.8. Teatrul Naţional Mihai Eminescu are dreptul să modifice datele de desfășurare a evenimentului, noile informații fiind anunțate prin mijloacele de comunicare diponibile.
3.9. Biletul nu poate fi comercializat cu un preț mai redus sau /și nu poate fi dat ca premiu în cadrul nici unui concurs fără acordul prealabil al Teatrului Naţional Mihai Eminescu.
3.10. Teatrul Naţional Mihai Eminescu nu este responsabil pentru acțiunile ce nu au legătură cu procedura de vînzare bilete și nu poate fi acuzat pentru intrarea la eveniment cu bilete falsificate.

 1. Cum plătim? Tehnologia efectuării tranzacţiei de plată

Înaintea purcederii la perfectarea Operațiunii de plată, toţi parametrii şi condiţiile de bază ale Vânzării direcţionate spre achitare să fie pusă la dispoziţia Cumpărătorului:

 • identificatorul unic al Comenzii;
 • preţul şi cantitatea fiecărui bilet
 • alte plăţi dacă se aplică în cadrul acestei Tranzacții;
 • valoarea totală a comenzii, egală cu suma Operațiunii de plată care va fi iniţiată de Comerciant pentru achitarea Vânzării date;
 • referinţă şi link activ la Condiţiile comerciale;
 • alte condiţii speciale eventual aplicabile Tranzacției date.

Anterior iniţierii Tranzacţiei de plată Cumpărătorul trebuie să prezinte acordul său în privinţa Condiţiilor comerciale prin bifarea punctului „Am luat la cunoştinţă şi sunt de acord cu Condiţiile comerciale”.
Cumpărătorul va fi redirecționat către o pagină de plată a Băncii pentru a introduce datele cardului. Conexiunea la accesul de plată și transmiterea de informații se face într-un mod securizat. Plata se poate efectua prin intermediul cardului Visa şi MasterCard. Biletul/biletele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Atunci când faceţi click pe ‘AUTORIZARE DE PLATA’, cumpărătorul confirmă ca acest Card îi aparţine sau că a fost autorizat de către titularul cardului de a-l utiliza. Teatrul Naţional Mihai Eminescu nu poartă răspundere pentru utilizarea neautorizată a cardului. În urma efectuării tranzacției cu succes, autorizării și efectuării plății, biletul electronic va fi expediat la adresa de e-mail al cumpărătorului. Biletul electronic va fi de asemenea disponibil la un link pentru browser. Cumpărătorului i se recomandă să deschidă imediat linkul și să salvați biletul în stocarea locală a dispozitivului.
Site-ul www.tnme.md este securizat, www.tnme.md nu păstrează datele dvs. personale, a contului sau a cardului folosite în efectuarea unei tranzacţii online.

 1. Obținerea biletului

5.1. Biletul/biletele electronice se prezintă la eveniment tipărite pe hârtie, format A4 în dimensiunea indicată de linia punctată.
5.2. Fiecare bilet electronic oferă o intrare per/persoană.
5.3. La trecerea la spectacol, spectatorul este obligat să prezinte documentul care îi atestă identitatea și-i confirmă dreptul asupra bilet.
5.4. Nu se acceptă bilete electronice afișate pe ecranul telefonului mobil sau al tabletei.
5.5. Biletul își pierde valabilitatea, dacă biletul electronic este deteriorat sau nu poate fi citit.
5.6. Biletul își pierde valabilitatea după ce spectatorul părăsește locația evenimentului.
5.7. Biletul își pierde valabilitatea după începerea spectacolului.
5.8 Dacă biletul este deteriorat sau nu poate fi citit, acesta nu este valabil. În cazul deteriorării biletelor, imprimaţi altele noi.
5.9. Nerespectarea condițiilor și termenilor comerciali sau folosirea biletului în alte scopuri decât cele prevăzute, poate aduce cu sine anularea biletului și poate interzice accesul deținătorului biletului la eveniment.

 1. Returnarea biletului

6.1. Biletul/biletele achiziţionate pentru un anumit eveniment pot fi returnate doar în cazul anulării sau amânării evenimentului, şi doar până la ora începutului spectacolului specificată în bilet.
6.2. Cumpărătorul biletului are dreptul de a returna biletul/biletele achiziţionate conform punctului 6.1 la casele de bilete ale Teatrului până la ora începutului spectacolului specificat în bilet.
6.3. Contravaloarea biletelor de spectacol se restituie doar în condițiile stipulate la punctele 6.1, 6.2
6.4. Biletul/biletele achiziționate pentru un anumit eveniment anulat sau amânat pot fi schimbate cu bilete valabile pentru alte evenimente.
6.5. În cazul unei anulări, amânări, sau schimbarea programului unui eveniment, sumele rezultate din costurile suplimentare ( transport, taxe bancare, etc.) nu vor fi acoperite.
6.6. Nu poate fi returnată contravaloarea biletelor care au fost procurate prin intermediul cardurilor sau datelor de card furate.

 1. Politica de confidențialitate

Confidenţialitatea datelor clienţilor este foarte importantă pentru noi. www.tnme.md îşi respectă şi protejează clienţii. Dacă se fac actualizări ale politicii de confidenţialitate, acestea vor fi publicate pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidenţialitate, în orice moment.

 1. Dispoziții finale și judiciare

Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabilă. La apariția unor conflicte în timpul cumpărării, achitării sau livrării produselor procurate de la instituția Teatrul Naţional Mihai Eminescu și care nu sunt reglementate printr-un punct al acestui act, vor fi soluționate pe cale amiabilă, în decurs de 30 zile lucrătoare din momentul înștiințării în formă scrisă a problemei.
În cazul în care conflictul nu poate fi soluționat pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată din Republica Moldova. Fiind de acord cu acești termeni și condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.