Regulamentul evenimentelor

➤ Accesul publicului la spectacolele TNME se face exclusiv în bază de bilet valabil. Acesta se poate achiziționa în regim online sau la casa de bilete a teatrului. În limita locurilor disponibile, se pot achiziționa bilete și în seara spectacolului. Nu se pot face rezervări de bilete în ziua reprezentației, locul în sala de spectacol fiind garantat doar de cumpărarea biletului.

➤ Teatrul Național „Mihai Eminescu“ Chișinău acceptă plata cash, cu cardul de credit (Visa și Mastercard) emis de băncile din Republica Moldova, precum și prin ordin de plată. Pentru biletele achiziționate la intrarea în sala de spectacol plata se poate face doar cash.

➤ Pentru confortul tuturor spectatorilor și al artiștilor, accesul copiilor cu vârsta mai mică de 7 ani nu este recomandat decât în cazul spectacolelor pentru copii, la care limita minimă de vârstă pentru participare este de 4 ani. În toate circumstanțele, copiii trebuie să fie supravegheați de un adult.

➤ Unele producții ale Teatrului Național „Mihai Eminescu“ Chișinău pot conține mesaje nerecomandate unui anumit segment de vârstă, iar, dacă este cazul, acest avertisment va fi menționat pe afișul producției respective și pe site-ul oficial al instituției www.tnme.md. În acest caz, organizatorii își rezervă dreptul de a refuza accesul în sala de spectacol pentru categoriile de vârstă ce pot face obiectul acestei prevederi.

➤ Asiguraţi-vă că ajungeţi în timp util la eveniment. Intrarea în sala de spectacol după ora de începere tipărită pe bilet, nu este permisă.

➤ Neprezentarea la timp, la spectacol, nu dă dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa la o reprezentație ulterioară.

➤ Pentru confortul spectatorilor, Teatrul Național „Mihai Eminescu“ Chișinău recomandă folosirea garderobei. Acest serviciu este gratuit.

➤ Este interzisă folosirea telefoanelor mobile, aparatelor foto, precum și a celor de înregistrare video sau audio pe toată durata de desfășurare a evenimentului.

➤ Fumatul este interzis în interiorul Teatrul Național „Mihai Eminescu“ Chișinău (inclusiv țigarete medicinale sau electronice).

➤ Accesul animalelor în sala de spectacol este interzis.

➤ Este interzis accesul în sala de spectacol cu orice tip de alimente, băuturi colorate sau carbogazoase, lanterne laser, obiecte contondente, substanțe toxice sau arme.

➤ În cazul în care aveți nevoie de asistență specială pentru intrarea în sala de spectacol, vă rugăm să ne anunțați cu cel puțin o zi înainte de începerea evenimentului la telefon 022 22 11 77 (casa de bilete).

➤ În caz de îmbolnăvire a unui actor sau în caz de forță majoră, Teatrul Național „Mihai Eminescu“ Chișinău își rezervă dreptul de a face modificări în programul de spectacole, iar biletele vândute pot fi rambursate sau reînnoite pentru o altă reprezentație. Sumele rezultate din costurile suplimentare (transport, hotel, curier, taxe bancare etc.) nu vor fi acoperite de către organizator.

➤ Programul de spectacole al Teatrului Național „Mihai Eminescu“ Chișinău poate face obiectul unor modificări, varianta sa actualizată fiind disponibilă pe www.tnme.md.

➤ Achiziţionarea biletului presupune că sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile afişate pe site-ul www.tnme.md, termeni şi condiţii pe care vă obligaţi să le respectaţi.