Reguli noi pe perioada pandemiei

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu COVID-19:
Asigurarea sănătăţii angajaţilor şi a publicului reprezintă obiectivul prioritar al acestor măsuri.
 
- Purtarea măștii (medicală / nonmedicală) pe toată durata evenimentului, începând cu intrarea în foaier și pe toată durata spectacolului, până la părăsirea clădirii. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.
- Atenție! Teatrul își rezervă dreptul de a efectua la intrare un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată) şi temperatură mai mare de 37,0°C.
- Termoscanarea se va face de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în teatru.
- Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrare.
- Respectarea distanțării de minimum 1,5 m între persoane - de la intrarea în teatru, în sălile de spectacol, la toalete și la ieșirea din sală.
- În teatru se va evita aglomerarea spaţiilor din foaiere;
- Distanţa dintre scenă şi spectatori trebuie să fie de minimum 3 m;
- Referitor la distribuţia locurilor în sală (atât online cât şi la casele de marcat): se va aloca câte un scaun liber între spectatori;
 
Vizionarea spectacolului este permisă numai cu păstrarea locului individual în sală şi a purtării măştii de protecţie;
 
Personalul va verifica respectarea distanţării sociale în timpul spectacolului;
 
- Se interzice spectatorilor consumul de alimente şi băuturi în incinta instituţiilor de spectacole şi / sau concerte, cu excepţia lichidelor preambalate.
 
Vânzarea de bilete se va face pe cât posibil online, astfel încât contactul fizic să fie minimizat în locaţii. În cazul achiziţiei biletelor la casa de bilete se încurajează utilizarea plăţii cu cardul contactless sau cu telefonul.
 

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm la teatru!