Vă invităm la spectacolul-recital "Al meu nume o să-l poarte"

Error message

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/tnmemd/public_html/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/tnmemd/public_html/includes/common.inc).

Dragi prieteni, cu prilejul Zilei Culturii Naționale și cu ocazia împlinirii a 171 de ani de la nașterea Luceafărului poezii românești- Mihai Eminescu, familia TNME vă invită la un spectacol-recital "Al meu nume o să-l poarte" cu actorii și orchestra de cameră a TNME.

Intrarea la eveniment este liberă în limita locurilor disponibile, însă este necesară prezentarea invitațiilor, rezervate prealabil la casa de bilete: 022-22-11-77. Vă reamintim și vă rugăm să țineți cont de normele de protecție legate de situația pandemică, astfel nu uitați de măști, respectați distanța de două scaune în sala de spectacole și fiți prudenți, pentru ca să fim cu toții în siguranță. 
Evenimentul va fi transmis și live pe pagina de fb a TNME.
Vă așteptăm cu mare drag.