Spectacol

The lucky strike

de Rick Cleveland

Regie:  Vitalie Drucec
Scenografie:  Lucia Covali
Selecție muzicală:  Alexandru Târșu
 

Data premierei: 30 noiembrie 2016
Durata spectacolului: 1h 20m / Pauză: Nu

Spectacol nerecomandat tinerilor sub 16 ani.

Un om, legat de scaun și cu o cagulă pe cap, le spune bancuri torționarilor săi care așteaptă de la șef, din Chicago, permisiunea de a intra în acţiune sau, pe scurt, a-i face felul. Între bancuri -doar-doar o trece timpul - se deapănă amintiri evocând boss-ul care le este ca un tată-mentor adulat.
“O porție generoasă de afaceri murdare…echilibrând personalități caricaturale cu elemente fioroase de gen noir”, după cum bine observau cei de la Chicago Tribune cu referinţă la piesă.

Rick Cleveland e scenarist și dramaturg contemporan cu vechime, personalitate marcantă ce adaugă sare și piper în viața cotidiană prin umorul său special. A semnat scenariile pentru un număr impresionant de seriale printre care Viața la Casa Albă (The West Wing), Nebunii de pe Madison Avenue (Mad Men), Culisele Puterii (House of Cards), Sub pământ S.R.L. (Six Feet under) și altele.

Regizorul şi actorul Vitalie Drucec s-a născut la Sângerei pe 15 august 1971. Absolvent al Scolii Superioare de Arta Teatrala "Boris Sciukin" din Moscova, Rusia. Debutează ca regizor în 2003 cu monospectacolul Femeile lui Picasso.Jacqueline de Brian McAvera. Participant la numeroase festivaluri şi turnee internaţionale.

 
 
 
 

Tom - Nicu Suveică
Jerry - Alexandru Pleșca
Tony, Karl, Vick, Ellaine, " Elvis Presley" - Ghenadie Gâlcă

 

 
Ghenadie Gâlcă
Artist Emerit
Nicu Suveică
Artist Emerit