ReVIN la TEATRU - campanie inițiată împreună cu Chateau Vartely Winery

Error message

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/tnmemd/public_html/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/tnmemd/public_html/includes/common.inc).

Dragi spectatori,
Am inițiat împreună cu prietenii noștri de la Chateau Vartely Winery campania: reVin la Teatru. La fiecare spectacol pe care ați ales să-l vizionați, echipa TNME va organiza o tombolă și unul din posesorii de bilete va merge acasă nu doar cu impresii, ci și cu un set de vinuri oferit cu drag de partenerii noștri Chateau Vartely.
MAi mult decât atât, lunar, tot prin extragere, vom identifica un spectator care va beneficia de o excursie la vinăria Chateau Vartely Winery(ofertă valabilă pentru două persoane).
Ne vom strădui în fiecare seară să anunțăm câștigătorul pe pagina noastră de facebook, deci dați câte un like paginii de fb a Teatrului Național "Mihai Eminescu" și a celor de la Chateau Vartely Winery, pentru a fi pe fază!