Nou sezon teatral

Dragi prieteni, suntem bucuroși să vă anunțăm că deschidem un nou sezon teatral !!! 

Primul spectacol din această stagiune este coproducția dintre Teatrul Național ”Vasile Alecsandri”din Iași și Teatrul Național ”Mihai Eminescu” din Chișinău, și anume piesa de teatru ”Sfatul Țării”, care va fi jucată pe 31 august la Brașov.

A 98-a stagiune de teatru va continua la 16 septembrie cu un eveniment frumos, care deja a devenit o tradiție, și anume Reuniunea Teatrelor Naționale Românești, ediția a V-a. Astfel, în ziua de deschidere se va juca spectacolul „Dosarele Siberiei”. Cu mai multe detalii despre Reuniune revenim curând.

Tot în această stagiune se va desfășura un turneu din 10 spectacole. Astfel piesa de teatru ”Dosarele Siberiei” va fi jucată de 7 ori în diferite localități din Moldova, și respectiv de 3 ori în Cernăuți, Bucovina. Acest proiect este susținut de Ambasada Statelor Unite ale Americii în Moldova. 

Spectacolul ”Steaua fără nume” va participa la Festivalului Internațional de teatru „Mihail Sebastian” de la Brăila.

Tot în această stagiune vom continua proiectul de suflet „Chișinău pentru Buzău”, în cadrul căruia vor fi jucate un șir de spectacole, o colaborare frumoasă dintre primăria municipiului Buzău și Teatrul Național ”Mihai Eminescu”.

Urmăriți mai multe detalii despre evenimente pe pagina noastră de fb, dar și pe pagina oficială a Teatrului Național: tnme.md

Să ne auzim doar de bine, dragi prieteni! Ne vedem la teatru!