Moftul Român (parte a Turneului Teatrului Național "I.L. Caragiale", București la Chișinău)

Moftul Român (parte a Turneului Teatrului Național "I.L. Caragiale", București la Chișinău)

Ion Luca Caragiale

Lari Giorgescu aduce Moftul Român la Chișinău!

Actorul Teatrului Naţional I. L. Caragiale din Bucureşti, Lari Giorgescu îi va aduce, la numai doi paşi distanţă de dumneavoastră, pe moftangiii lui Caragiale, Mitici, Ţăţici, zamparagii, guvernamentali, opozanţi şi mulţi alţii. Și multe altele din lumea Moşilor şi a Momentelor lui Caragiale vor contura pentru dumneavoastră  o lume colorată, populată de comportamente şi scene pe care le putem recunoaşte cu uşurinţă în viaţa actuală, în stânga şi în dreapta noastră, de-a lungul şi de-a latul drumului.

"Moftul" este şi nu este un moft. Este în reforme, căi ferate, tabloide, bacalaureate, zvonuri, averse de ploaie, vedete şi marionete.

Aşadar, un “one-man show” comic despre lumea lui Caragiale, care nu este prea diferită de lumea românească de astăzi. O lume ce reînvie datorită unui singur om, actorul!  Este Lari Giorgescu, un nume important al tinerei generații, cu un CV impresionant și nu mai puțin de 9 spectacole, în care joacă pe scenele Teatrului Național din București, în actuala stagiune.

Moftul român, Lanţul slăbiciunilor, Statistica, Imposibil, Mitică, Obligativitatea opiniilor, Repaosul dominical, Moşii (Tabla de materii) sunt câteva din celebrele Momente caragialiene aduse în scenă într-un  recital susținut cu mult  farmec de tânărul actor al Naţionalului bucureştean.  

Lari Giorgescu este genul de actor care poate să-ţi citească dezinvolt  cartea de telefon, cu şarm nebun şi excepţional talent narativ, şi să-ţi regăseşti pe negândite cunoştinţe de-o viaţă, precum şi trăiri din cele mai variate. 
Mofturi? 
Poftiţi la teatru, pe 30 martie, de la ora 17.00, şi… vizionare mofturoasă, că nu veţi regreta cele 55 de minute de ... curat Caragiale!

Roluri