Campania „60 plus” și „Vino cu bunicii la teatru”

Astăzi, 14 decembrie se lansează Programul Social „60 plus” și în cadrul acestuia, campania „Vino cu bunicii la teatru”, realizată în parteneriat cu Teatrul Național „Mihai Eminescu” și finanțată de compania Balkan Pharmaceuticals Moldova. Programul social „60 plus” are ca scop încurajarea persoanelor cu vârsta de peste 60 de ani să-şi pună în valoare experienţa şi cunoştinţele pentru a duce un mod de viaţă activ, pentru a fi utili şi apreciaţi după merite.

 

Programul „60 plus” se lansează prin platforma online 60plus.md. Site-ul va include proiecte foto şi video, articole, interviuri, reportaje şi analize pe diferite teme de interes atât pentru vârstnici, cât şi pentru nepoţii şi copiii acestora.

Pe lângă platforma online, în cadrul Programului social „60 plus” se vor organiza mai multe activități, inclusiv evenimente publice şi campanii de informare, ce vor contribui la incluziunea socială a acestui grup de cetăţeni şi vor pune în valoare comunicarea între generaţii.

Campania „Vino cu bunicii la teatru”, organizată în parteneriat cu teatrul Naţional „Mihai Eminescu” este prima activitate din cadrul Programului social „60 plus”. Timp de o lună, la fiecare bilet cumpărat la spectacolele Teatrului Naţional „Mihai Eminescu”, vizitatorii vor primi unul gratuit, la prezentarea legitimaţiei de pensionar a unuia dintre bunici sau părinţi.
Programul social „60 plus” este implementat cu suportul financiar al Departamentului de Stat al SUA.

Pentru mai multe detalii accesați www.60plus.md sau sunați la casa de bilete a Teatrului Național „Mihai Eminescu” la 022 22 11 77.