"Joisărbătoare" - un nou spectacol pe scena TNME

Pe data de 6 și 7 februarie a avut loc premiera spectacolului "Joisărbătoare" - o piesă de Katalin Thuroczy, în regia lui Slava Sambriș. Pe scenă au jucat actori consacrați ai Teatrului Național "Mihai Eminescu", cât și actori tineri. Din distribuție fac parte: Angela Ciobanu, Dina Cocea, Nicolae Darie, Iurie Negoiță, Ninela Caranfil, Ion Mocanu, Tatiana Saenco, Lilia Bejan, Alexandra Drumi, Mihaela Strâmbeanu, Tinka Fox, Diana Decuseară, Draga-Dumitrița Drumi, Rusanda Radvan, Vladislav Ropot, Vlad Grecu. Piesa este o tragi-comedie, care pune spectatorul pe gânduri și conturează conflictul

dintre generații. "În acest spectacol o să vedeți mai multe generații de actori, de la cei mici care sunt la liceu și terminând cu cei care sunt mari actori, care au o viață întreagă de teatru. Sper să vă regăsiți și să se regăsească și spectatorii în aceste conflicte care apar în spectacol. Este de fapt o tragi-comedie, sper să râdeți și să plîngeți. E un spectacol în care spațiul este plin de amintiri, unde cei bătrâni deapănă amintiri și îi judecă pe cei tineri, și tinerii la fel îi judecă pe cei bătrâni." a declarat Veaceslav Sambriș, regizorul spectacolului. 

Spectacolul va face parte din repertoriul curent al Teatrului Național "Mihai Eminescu", iar următoarea dată se va juca pe scena teatrului pe data de 18 februarie. Vă așteptăm.