Vă așteptăm la ATELIERUL DE DRAMATURGIE CONTEMPORANĂ-2020

Marți, 29 septembrie, ora 17.30, la Teatrul Național „Mihai Eminescu”, în Sala Studio, vă așteptăm la spectacolul-lectură: 
LEGAȚI-MĂ PĂPUȘĂ, CĂ EU MĂ DEZLEG! după un text de Aurelia Borzin, ce aduce în atenție fragmente din lumea oamenilor marcați de suferințe psihice.
Spectacolul-lectură ghidat de regizoarea Luminița Țâcu este realizat împreună cu actorii: Doriana Zubcu-Marginean, Iurie Focșa, Diana

Decuseară, Olga Guțu-Cucu, Ghenadie Gâlcă, Alexandru Pleșca, în cadrul ATELIERULUI  DE DRAMATURGIE CONTEMPORANĂ – 2020, susținut financiar de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării în cadrul Programului de proiecte culturale desfășurate de organizațiile necomerciale pentru anul 2020, organizat de Fundația „Memoriile artei” în colaborare cu Teatrul Național „Mihai Eminescu”.

După reprezentație organizăm o discuție cu participanții la Atelier.  
Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile. Întrucât numărul spectatorilor a fost redus conform normelor de securitate a sănătății, aveți posibilitatea să rezervați un loc din timp,  la numărul de telefon: 069038434 sau la adresa de e-mail: memoriileartei@gmail.com.