ATELIERUL DE DRAMATURGIE CONTEMPORANĂ

Anunțăm prelungirea, până la 14 august 2020, a termenului de depunere a textelor în cadrul proiectului: ATELIER DE DRAMATURGIE CONTEMPORANĂ, PRODUCȚIA SPECTACOLELOR-LECTURĂ.
 
Ținând cont de normele de precauție impuse de autorități în condiții de pandemie, rugăm insistent ca lucrările să fie expediate în format electronic la adresa: memoriileartei@gmail.com.
Totuși, autorii care preferă să depună textele în format tradițional (pe hârtie) vor avea posibilitatea să o facă în perioada 10-14 august 2020, în intervalul orar 10.00-13.00 și 14.00-17.00, pe adresa: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 79, Secretariatul literar, Teatrul Național „Mihai Eminescu”.
Pentru ca organizatorii să poată prezenta un profil al participanților, vă rugăm ca textele să fie însoțite de o prezentare sau de un CV al autorului, precum și de o declarația pe proprie răspundere despre faptul că textul propus pentru Proiect nu a fost montat în teatrele profesioniste, la Radio, TV sau în cinematografie.
 
Proiectul ATELIERULUI  DE DRAMATURGIE CONTEMPORANĂ – 2020, susținut financiar de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării în cadrul Programului de proiecte culturale desfășurate de organizațiile necomerciale pentru anul 2020, este organizat de Fundația „Memoriile artei” în colaborare cu Teatrul Național „Mihai Eminescu”.